Kontakt

Vyhľadávanie





V ponuke je 50 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Prvá novinka 8 tipov ako pripraviť nehnuteľnosť na predaj Prvoradým záujmom predávajúceho je...
Druhá novinka REALITNÁ ÚNIA SR - 10 dôvodov, prečo poveriť predajom realitnú kanceláriu.    ...

Priemyselný pozemok, Moravské Lieskové

Cena:
129 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Moravské Lieskové
Ulica:
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 3534 m2
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
ID inzerátu: 1263
Zdroj Vody: áno
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok v obci Moravské Lieskové. Pozemok sa nachádza na okraji hlavnej cesty 1. triedy č. 54, ktorá vedie z Čiech na Slovensko do mesta Nové Mesto nad Váhom.

Pozemok je rovinatý o rozlohe 3534 m2. V minulosti na ňom bola prevádzkovaná čerpacia stanica. Tomu zodpovedá aj tvar pozemku s pripájacím pruhom a taktiež pruhom na výjazd vozidiel. Súčasťou predaja pozemku sú aj 2 parcely o celkovej rozlohe 804m2, ktorých využitie je možné na napojenie sa na siete (elektriku, plyn), alebo aj na vybudovanie samostatného dopravného napojenia vedúceho do obce Moravské Lieskové. Na pozemku sa nachádza studňa (hĺbka cca 40metrov. Odvod splaškových vôd je možný septikom, žumpou alebo čističkou odpadových vôd nakoľko v časti, kde sa pozemok nachádza nie je dobudovaný obecný vodovod ani kanalizácia.  

Pozemok je možné využiť na rôžne účely neobytného charakteru (priemyselná výroba, sklad, gastronómia, administratíva, služby rôzneho charakteru,...). Na liste vlastníctva je evidovaný ako „zastavaná plocha a nádvorie“, čo umožňuje jeho viaceré funkčné využitie.  

Prístup k pozemku je priamo z hlavnej cesty 1. triedy č. 54. Výhodou je teda dobré dopravné napojenie v smere Česká republika, ako aj na diaľnicu D1, diaľničný privádzač je od pozemku vzdialený cca 9 km.

Cena pozemku je 129.000,- € + DPH. V prípade vážneho záujmu DOHODA NA CENE MOŽNÁ. K dispozícii ihneď.

V cene nehnuteľnosti: - vyhotovenie kúpnych zmlúv - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vybavenie financovania (hypotekárny úver, úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - uhradenie poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckeho práva

Maklér:

makler
Maklér:Ing.Ivan Vlado
Telefón:0907739383
E-mail:vlado-ZVNC-luxreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.